dinsdag 2 september 2008

Amerikaaaaaaaa!!!!

Jaaaaa, het is zover! We zijn eindelijk in Amerika. Om kwart voor 4 ging vanochtend de wekker, voor half 5 zaten we in de auto en om 5 uur precies op Schiphol. Inchecken, wat drinken, afscheid nemen en op weg naar mooie avonturen. Om 8 uur vertrok de A330 van North West Airlines richting Detroit. Ik had een prima plaats met 3 andere klasgenootjes op een rij. Na een uurtje of 8 op Detroit geland en daar 20 formulieren ingevuld, 6 douanes gezien en maar weer de bagage opnieuw ingecheckt! (Is inderdaad overdreven, maar het scheelde niet veel). Onze eerste starbucks gehad op het vliegveld en we konden meteen door naar de gate voor onze vlucht naar Phoenix.

We waren allemaal in de veronderstelling dat het 2 of 3 uur zou duren, maar uiteindelijk werd het een vlucht van nog eens 4,5 uur! In het vliegtuig zat ik alleen en dat gaf de mogelijk tot wat studeren. Verder heel erg leuk gebabbeld met wat Amerikanen. Zijn over het algemeen erg leuke mensen! En toen kwam het moment dat we landden op Sky Harbor: het vliegveld in Phoenix. We vlogen over Falcon Field heen (ons vliegveldje:D). Wat een kick! Vervolgens uitstappen en naar de bagage band waar onze klasgenootjes stonden te wachten. Wat een heerlijk moment. Meteen met Wokkie, Michael, Dickie en Stereo mee teruggereden richting de Sabena Flight School.

Daar was de eerste spanning een feit:P Er zouden 8 man in een appartement komen en 6 dus niet. Met de spanning ook meteen ons eerste geluk. Tim, Sven, Eelco en ik, samen in een heerlijk appartement met goede airco, naast het zwembad en de gym en met inloopkast:D Dus voor de dames thuis: hijs heeeeerlijk:P Foto's komen nog! Ingecheckt, spullen uitgepakt en meteen lekker een duik in het zwembad genomen. Hottub is warm! Zwembad ook, maar toch lekker koel vergeleken met de rest. Prima plek, al met al. Alleen tv en internet is nog niet geregeld. Zit in een ander huisje dit nu ook te typen!

Maar goed, eerste indruk is naast warm, ook erg lekker! Een heerlijk appartement, mooie bergen in de omgeving, leuke mensen die ik eindelijk weer eens zie en prima mensen in mn huisje. Ik vind het alleen nog erg moeilijk voorstellen dat ik straks zelf ga vliegen. Maar dat moet dan maar vanzelf gaan:) We gaan nu traditioneel uit eten (het is onderhand 3 uur s nachts in Nederland, begin dus al af te takelen) en een volgend bericht laat dus nog even op zich wachten. Tot snel, wanneer er weer echt wat te melden valt!
Studeren in de woonkamer

Zwembad view

Geen opmerkingen: